Brezplačna dostava   |   30-dnevno vračilo

eyerim collection
Lucid Pink Screen Glasses

Predvideni čas dostave: 2 - 3 delovnih dni

Enotna velikost (49/20/142)
Na zalogi,
pošljemo takoj
Ta izdelek pošljemo takoj! Če vaše naročilo oddate do 13. ure na delovni dan, bo poslan takoj. V nasprotnem primeru bo naročilo poslano naslednji delovni dan. Ta izdelek pošljemo takoj! Če vaše naročilo oddate do 13. ure na delovni dan, bo poslan takoj. V nasprotnem primeru bo naročilo poslano naslednji delovni dan.

Cena kot nastavljena: 0,00 €

In stock 39 €

Cena kot nastavljena: 0,00 €

Za ta model ne izdelujemo korekcijskih leč po meri, na voljo je izključno kot okvir.
  • Garancija za 100 % vračilo denarjaTop
  • Prosta dostava
  • 30 day returns

Podrobnosti

Opis

eyerim collection zagotavlja kakovost po dostopnih cenah. S tem, ko smo izločili posrednika, smo lahko znižali običajne visoke stroške in hkrati ohranili kakovost leč. Verjamemo v enostavno in intuitivno nakupovalno izkušnjo, ki je primerna za vsakogar, kolekcija eyerim pa je bila ustvarjena prav v ta namen.

Predstavljamo vam našo omejeno kolekcijo očal za računalnik v katere se boste takoj zaljubili! Ta vroča novica prinaša 5 najbolj priljubljenih in prodajanih modelov eyerim collection, ki jim je dodana nujno potrebna zaščita pred škodljivo modro svetlobo. Model Lucid s svojim kvadratnim acetatnim okvirjem, roza barvo in kakovostnimi lečami brez dioptrije je primeren za vsakogar, tudi če so vam všeč klasični ali drzni slogi. Očala za računalnik eyerim filtrirajo 35 % modre svetlobe med 400 in 450 nm ter povečajo vaše udobje vida med delom pred zasloni. Leče prav tako zagotavljajo 100-odstotno UV zaščito, so antirefleksna, odporna na praske in, zahvaljujoč hidrofobnemu sloju, manj umazana in jih je mogoče lažje očistiti.

Description

Velikosti

  • Lens width: 49 mm 49 mm
  • Lens height: Standardno Standardno
  • Bridge: 20 mm 20 mm
  • Temple Length: 142 mm 142 mm

Za veliko večino ljudi M je ustrezna velikost. Zelo verjetno je, da bo ta velikost ustrezna tudi za vas. Da bi se prepričali, preverite ustrezno velikost z običajno kreditno kartico:
kartica sega precej čez konec vašega očesa

kartica sega do konca vaših oči

kartica ne sega do konca vaših oči