Brezplačna dostava   |   30-dnevno vračilo

eyerim family

Kira Kosonen

Kira Kosonen

MODNA IN LIFESTYLE BLOGERKA

Helsinki, Finska

Kira je bila blogerka za revijo ELLE, zdaj pa nadaljuje svojo zgodbo na lastni platformi. Kirin blog je namenjen ljudem, ki jih zanima moda in zdrav način življenja. Ker rada potuje, vas bo vzela s sabo na svoje podvige. Njen Facebook in Instagram.

Kirin izbor na eyerim: Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Natinstablog

Natinstablog

MODNA BLOGERKA IN USTVARJALKA VSEBIN NA YOUTUBU

London, VB

Natalia je modna blogerka in ustvarjalka vsebin na YouTubu, rojena in vzgojena na Slovaškem, živi pa v Londonu, ki jo vedno znova navdihuje. Z bloganjem je začela leta 2012, objavlja predvsem vsebine o modi, življenjskem slogu in deli svoja oblačila z več kot 30.000 bralci njenega bloga, pa tudi s svojimi oboževalci na Facebook in Instagram.

Natalijin izbor na eyerim: Prada TRIANGLE PR23QS

Sandra Willer

Sandra Willer

FITNES BLOGERKA IN BLOGERKA O ZDRAVJU

Kopenhagen, Danska

Sandra je ena od najuspešnejših blogerk na Danskem, piše predvsem o telesni pripravljenosti, zdravem življenjskem slogu in motivaciji. Sandra študija ekonomijo in potuje po vsem svetu v iskanju dobrih stvari v življenju. Preverite njen blog in zelo priljubljen Instagram.

Sandrin izbor na eyerim: Prada Triangle PR23QS 1AB0A7

Sweet Lady Lollipop

Sweet Lady Lollipop

MODNA BLOGERKA

Bratislava/Poprad, Slovaška

Ivanka je začela pisati svoj blog pred šestimi leti, piše o modi, lepoti, življenju in stvareh, ki jo osrečujejo. Bloga pod psevdonimom Sweet Lady Lollipop, trenutno je uvrščena med najboljše blogerje na Slovaškem. Vsakodnevno deli svoje zgodbe z več kot 20.000 bralci in sledilci na njenem Instagramu in Facebooku

Ivankin izbor na eyerim: Versace VE3215 GB1

Czech Chicks

The Czech Chicks

MODNI BLOGERKI

Praga, Češka

Hanka in Veronika sta začeli s czechchicks.com pred štirimi leti. Danes imata več kot 18.000 dnevnih bralcev, 55.000 sledilcev na Instagramu in 16.000 oboževalcev na Facebooku

Veronikin izbor na eyerim: Miu Miu Noir MU10NS 7S00A0 & Ray-Ban RB3447 Round 001

Zoltan Strcula

Zoltan Strcula

PROFESIONALNI DESKAR NA SNEGU

Liptovský Mikuláš, Slovaška

Naš deskar na snegu Zoltan se je začel ukvarjati z deskanjem na snegu pri 16 letih in meni, da je s tem dosegel največji uspeh v svoji karieri. Najbolj uživa v vožnji, ko ga obkrožajo sijajni ljudje – zaradi vzdušja in nepozabnih trenutkov.

Zoltanov izbor na eyerim: Oakley Holbrook OO9102-01

Kira Eggers

Kira Eggers

MODEL, NUTRICIONISTKA IN FITNES BLOGERKA

Kopenhagen, Danska

Kira Eggers je ena od najbolj znanih slavnih blogerk na Danskem, znana po svoji karieri kot model v Playboyju. Nedavno je osvojila vrh Mont Blanca, pri tem pa je nosila ikonična očala RB Aviator s strani eyerim. Sledite njeni zgodbi na njenem blogu in Instagramu.

Kirin izbor na eyerim: Ray-Ban RB3025 Aviator Flash Lenses 112/P9 Polarized

Aino Rossi

Aino Rossi

BLOGERKA O MODI IN LEPOTI / VLOGERKA

Helsinki, Finska

Aino se je odločila, da bo začela deliti svoje misli, občutke in zamisli na blogu po dolgi noči na noč čarovnic leta 2008 in meni, da je to bila ena od najboljših odločitev v njenem življenju. Aino je všeč sarkastični humor, Pepsi Max in se osredotoča predvsem na modo in lepoto, pa tudi na notranje oblikovanje. Oglejte si, kaj ima povedati o njenih sončnih očalih Versace v tej objavi in na Instagramu.

Ainin izbor na eyerim:Versace VE2160 125287

Miro Kozel

Miro Kozel

UMETNIŠKI DIREKTOR

Bratislava, Slovaška

Miro je uspešen oblikovalec logotipov z izkušnjami pri mednarodnih tržnih agencijah kot so Wiktor Leo Burnett in LOWE GGK. Preden je pomagal eyerimu pri naši identiteti blagovne znamke in spletnemu oblikovanju, je bil Miro kreativni um pri oglaševalskih kampanjah za Orange, Volkswagen, Jeep/Fiat, Audi, Škoda in še veliko več. Prejel je številne nagrade za oblikovanje in njegova dela se objavljajo na mednarodni ravni.

Mirov izbor na eyerim: Ray-Ban Justin RB4165 622/6G

Lukas Balocky

Lukas Balocky

VIZAŽIST

Praga, Češka

Lukas je profesionalni vizažist in priljubljen videobloger. Na svojem blogu LB.Haute.Fashion. vedno deli svoje nasvete, trike in izkušnje. Ne spreglejte njegove neverjetne video ocene, ki jo je naredil za eyerim.

Lukasova izbira na eyerim: Ray-Ban Clubmaster Wood RB3016M 118158 Polarized

Anna Wiklund

Anna Wiklund

MODNA BLOGERKA

Stockholm, Švedska

Anna se opisuje kot boemska blogerka s strastjo za stil in fotografijo. Na njenem blogu in Instagramu lahko najdete številne navdihujoče posnetke Anne in njenih hipijevskih sončnih očal Miu Miu, ki jih je naročila prek spletne strani eyerim.

Annin izbor na eyerim: Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Lucia Mistinova

Lucia Mistinova

PROFESIONALNA KANUISTKA

Novaky, Slovaška

Lucia prihaja iz družine z dolgo, globoko športno tradicijo. V kanu je prvič sedla pri desetih letih. Trdi, da se je takoj zaljubila v ta čudovit šport. Na evropskem prvenstvu leta 2015 v Romuniji je prvič nastopila v svojih sončnih očalih Oakley s spletne strani eyerim, ki uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo polariziranih leč, s čimer zagotavljajo popoln vid brez bleščanja.

Lucijin izbor na eyerim: Oakley Radar EV Path OO9208-08 Polarized

Lukas Bezila

Lukas Bezila

PROFESIONALNI FOTOGRAF

Dunaj, Avstrija

Lukas je naš dober prijatelj s katerim smo sodelovali na vseh fotografiranjih za eyerim. Po več letih v bančni industriji je Lukas ugotovil, da ga delo v pisarni ne izpolnjuje in se je posvetil svoji stari ljubezni. Fotografija ga je naučila, da se sanje lahko uresničijo, če si česar resnično želiš in danes počne to, do česar čuti veliko strast. Oglejte si njegov portfelj in sledite njegovemu potovanju na Facebooku.

Lukasova izbira na eyerim: BOSS by Hugo Boss BOSS0686 HXK

Stefanija Vidzus

Stefanija Vidzus

MODNA IN LIFESTYLE BLOGERKA

Kopenhagen, Danska

Stefanija Vidzus je asistentka za stike z javnostjo in modna blogerka pod psevdonimom Black Irony. Stefanija se je odločila za sončna očala, ki združujejo dva večja trenda pri sodobnih očalih – odsevna stekla in žametno prevleko na okvirju. In v njih izgleda čudovito. Oglejte si njen blog in Instagram.

Stefanijin izbor na eyerim: Ray-Ban Erika Velvet RB4171 60756G

Demotivacia

Demotivacia

PROFESIONALNI HEJTER

Bratislava, Slovaška

Demotivacia je z več kot dvesto tisoč sledilci najpriljubljenejši zasebni račun na Instagramu v Češki republiki in na Slovaškem. Če vam v življenju primanjkuje demotivacije, mu sledite in dobili boste svoj dnevni odmerek. Pri eyerimu nam je všeč njegov humor, tako na spletu kot v resničnem življenju

Demotivacijev izbor na eyerim: Ray-Ban New Wayfarer Matte RB2132 601S78

Bi se radi pridružili naši družini? Ne oklevajte in stopite v stik z nami.

kontakt@eyerim.si