Brezplačna poštnina   |   30-dnevno vračilo

Trendovska sončna očala 2019

Sončna očala z enodelno lečo

Sončna očala z enodelno lečo so trenutno eden najbolj vročih trendov. Nosite jih pri športnih aktivnostih ali pa sprejmite hrabro odločitev in jih nosite z vašimi vsakodnevnimi oblačili. Vesoljski videz ni za vsakega, toda ko deluje, DELUJE.

Idealna za kvadratne in ovalne oblike obrazov.

Nakupujte zdaj

Flat-top očala

Prvič ste o tem slišali tukaj: letošnje poletje so glavni dogodek sončna očala flat-top. Pridružite se vsi drzni, prodorni ljudje, ki želite poslati sporočilo! So hkrati klasična in sodobna, ko si jih boste pomerili, jih boste želeli nositi vsak dan.

Idealna za okrogle, kvadratne in ovalne obraze.

Nakupujte zdaj

Drobna sončna očala

Drobna očala so trenutno najbolj vroča stvar na ulicah. Izberite to ikonično obliko in postanite najbolj modna punca v mestu, tako kot vse manekenke in filmske zvezde. Če radi spremljate najnovejše trende in nosite drzna urbana oblačila, jo to prava oblika za vas.

Idealna za okrogle in ovalne oblike obrazov.

Nakupujte zdaj

Cat-eye očala

Ubijalska sončna očala v obliki mačjih oči morajo biti v garderobi vsake usodne ženske. Nosite jih, da svoj videz takoj nadgradite s klasičnega na neverjetno elegantnega in seksi. Bodite retro z videzom, ki ga neposredno navdihujejo 50. in 60. leta (ko so se ta sončna očala prvič pojavila) ali mu dajte bolj sodoben pristop.

Popolna za okrogle, ovalne in srčaste oblike obraza.

Nakupujte zdaj

ZAKAJ EYERIM

POOBLAŠČENI PREPRODAJALEC

30-DNEVNO VRAČILO

VEČ KOT 80 ZNAMK

BREZPLAČNA POŠTNINA