Brezplačna poštnina   |   30-dnevno vračilo

Trendovska sončna očala 2019

Sončna očala z enodelno lečo

Sončna očala z enodelno lečo so trenutno eden najbolj vročih trendov. Nosite jih pri športnih aktivnostih ali pa sprejmite hrabro odločitev in jih nosite z vašimi vsakodnevnimi oblačili. Vesoljski videz ni za vsakega, toda ko deluje, DELUJE.

Idealna za kvadratne in ovalne oblike obrazov.

Nakupujte zdaj

Rdeči okvirji

Drzni in čudoviti. Očarajte vsakogar s sončnimi očali z rdečimi okvirji, razvedrite njihov dan in vaša oblačila. Rdeča je skrivnostna, privlačna in seksi – ste tudi vi? In če sta Versace in Balenciaga postavila rdeče odtenke v središče pozornosti, bodo jima sledili tudi ostali. To ste prvič slišali tukaj.

Poleg tega so primerni za vse oblike obrazov!

Nakupujte zdaj

Drobna sončna očala

Drobna očala so trenutno najbolj vroča stvar na ulicah. Izberite to ikonično obliko in postanite najbolj modna punca v mestu, tako kot vse manekenke in filmske zvezde. Če radi spremljate najnovejše trende in nosite drzna urbana oblačila, jo to prava oblika za vas.

Idealna za okrogle in ovalne oblike obrazov.

Nakupujte zdaj

Zrcalne leče

Zrcalne leče so se vrnile v velikem slogu. Na voljo so v vseh oblikah in velikostih, hkrati pa dodajo pridih 80-ih in 90-ih dobesedno vsakemu oblačilu. Komaj čakate na poletje? Začnite nositi zrcalna sončna očala in obljubimo, da boste videti mladostno in privlačno kot nikoli prej. Še boljše – ta očala zagotavljajo dodatno zaščito za vaše oči in so kot nalašč za vožnjo ali šport.

Poleg tega so primerna za vsako obliko obraza!

Nakupujte zdaj

ZAKAJ EYERIM

POOBLAŠČENI PREPRODAJALEC

30-DNEVNO VRAČILO

VEČ KOT 80 ZNAMK

BREZPLAČNA POŠTNINA