Brezplačna poštnina   |   30-dnevno vračilo

Trendovska korekcijska očala 2019

Rdeči okvirji

Udarna novica: najbolj VROČA barva letošnje sezone je rdeča, to vključuje tudi okvirje za korekcijska očala. Rdeči okvirji so vaša enosmerna vozovnica do vrhunskega modnega videza. Ta trend je kot nalašč za vse oblike obrazov in kot lahko sami vidite, tudi fantom rdeči okvirji pristajajo prav tako kot dekletom.

NAKUPUJTE ZDAJ

OKVIRJI Browline

Izberite retro videz z očali browline! Ta oblika okvirja je kraljevala v petdesetih in šestdesetih letih prejšnjega stoletja, v letu 2019 pa ponovno prevladuje na modnih stezah. Korekcijska očala browline so še posebej primerna za srčaste in ovalne oblike obrazov.

NAKUPUJTE ZDAJ

Drzni okrogli okvirji

Pozabite na diskretne, komajda opazne okvirje – ta sezona je v znamenju drznega, temnega in izrazitega. Če ste tip, ki rad tvega, so ta korekcijska očala za vas – ne glede na obliko vašega obraza.

NAKUPUJTE ZDAJ

OKVIRJI Pilot

Korekcijska očala Pilot? Da, prav ste slišali, niso več le sončna očala. Sama oblika je stalnica že od petdesetih let prejšnjega stoletja in še danes si vsakdo lasti vsaj en par. Vsi poznavalci mode s kvadratnimi in okroglimi oblikami obraza, ne čakajte!

NAKUPUJTE ZDAJ

Try prescription glasses
via Magic Mirror

ZAKAJ EYERIM

POOBLAŠČENI PREPRODAJALEC

30-DNEVNO VRAČILO

VEČ KOT 80 ZNAMK

BREZPLAČNA POŠTNINA