Brezplačna poštnina   |   30-dnevno vračilo

uvex
compact VP X 2130

Predvideni čas dostave: Trenutno ni na zalogi

Out of stock 200 € 154 €

Cena kot nastavljena: 0,00 €

 • BREZPLAČNA POŠTNINA

  Poštnina v vse države EU je brezplačna. Za več informacij kliknite tukaj

 • Gotovina po povzetju

  Plačajte, ko blago dobite pred vaša vrata! Za več informacij kliknite tukaj

 • 30-DNEVNO VRAČILO

  eyerim nudi dveletno garancijo ter vračilo brez pojasnila v roku 30 dni za vse izdelke. Za več informacij kliknite tukaj

 • Pooblaščeni preprodajalec

  eyerim je uradni spletni distributer za vse znamke, ki so na voljo na tej spletni strani. Sodelujemo neposredno s proizvajalci ter znamkami. Preberite več.

Podrobnosti

 • Znamka uvex
 • Barva okvirja Črna
 • Oblika okvirja Enojna leča
 • Barva leč Siva
 • Vrsta okvirja Brez okvirja
 • Material Plastika
 • Kolekcija Ženske, Moški
 • Proizvajalčeva barva okvirja Black Mat
 • Polarizirana Ne
 • Proizvajalčeva barva leč Variomatic Smoke / Polavision Smoke (S2-4)
 • Model compact VP X 2130
 • Proizvajalčev material Plastic

Opis

No image
IME
BARVA
POGOJI
VLT
Variomatic Smoke / Polavision Smoke (S2-4)
Siva
Siva
Vse
3-43%

Vrhunska leča uvex Variomatic Smoke / Polavision Smoke (S2-4) je popolna za vse razmere. leča Variomatic Smoke / Polavision Smoke (S2-4) ima 3-43% VLT, ki dopušča 3-43% sončne svetlobe skozi lečo .

Embalaža ne vključuje nadomestne leče.

VKLJUČENE TEHNOLOGIJE
ultimate comfort kit
Ta komplet vključuje kompresijsko oblikovano dvojno peno z izjemno mehko ščetkano oblogo, ki se z minimalnim pritiskom popolnoma prilega potezam obraza. Nastavljiv, raztegljiv trak za očala in protizdrsni silikonski oprijem, ki bosta poskrbela, da vaša očala ne bodo zdrsnila s čelade, vodotesna, zračna membrana s klimatsko regulacijo pa bo zagotovila optimalno prezračevanje okvira brez prepiha.
supravision®
Za še večjo varnost in jasen pogled, tudi v slabem vremenu. Najboljša vidljivost, zahvaljujoč edinstveni prevleki uvex supravision®: ne spremeni optične kakovosti leče in za 100 % presega standard EN 174 za rosenje leč.
Polavision®
Ta tehnologija je zanesljiva zaščita pred odsevanjem in bleščanjem, ki odpravlja moteče odseve in spreminja bleščanje v prijetno svetlobo. Leče Polavision® absorbirajo razpršeno svetlobo in ščitijo oči pred naprezanjem.
Decentrirana leča
Izkrivljenost in deformacija lahko povzročita motnje vida. Zasnovane za najtežje zahteve zimskih športov, prvorazredne injekcijsko brizgane, decentrirane leče uvex zagotavljajo jasno vidljivost, v skladu s standardom EN 174.
variomatic® polavision® extended
Variomatic® polavision® extended kombinira prednosti dveh tehnologij v eni leči. Tehnologija Variomatic® nudi zatemnitev leč s svetlobno hitrostjo, tehnologija Polavision® pa zmanjša bleščanje in izboljša vidljivost. Popolnoma ste opremljeni za vse svetlobne razmere in dobra vidljivost je zagotovljena.

O ZNAMKI

Le z zavedanjem naše preteklosti lahko oblikujemo našo prihodnost. 60 let izboljševanja zaščite, udobja, trpežnosti in oblikovanja svojih izdelkov v kombinaciji z nemško inženirsko genialnostjo je tisto, zaradi česar je znamka uvex (uv-ex = ultraviolet excluded) edinstvena. Smučarji, kolesarji in planinci so tej znamki zaupali še preden je bil izumljen izraz »športno trženje«.

Smučarska očala compact VP X 2130 predstavljajo vrhunec več desetletij strokovnega znanja in izkušenj znamke uvex pri proizvodnji, testiranju in izboljševanju smučarskih očal v sodelovanju s profesionalnimi športniki. Aerodinamična geometrija okvirja zagotavlja neprekosljivo vidno polje in omogoča znamki uvex popolno združljivost s čeladami vseh glavnih proizvajalcev, vključno z Bolle, Giro, Anon, K2 ali Smith. Integrirani izpušni ventilatorji zagotavljajo vrhunsko prezračevanje brez rosenja celo v najzahtevnejših pogojih.


Kupite očala uvex compact VP X 2130 Photochromic na eyerim zdaj in brezplačno vam jih bomo dostavili na vaš dom v njihovi originalni zaščitni embalaži.

Velikosti

Večina smučarskih očal se proizvede v standardni velikosti (M) in se univerzalno prilegajo odraslim in najstnikom. Prilegajo se večini ljudi in zelo verjetno je, da se bodo prilegala tudi vam.

Večja smučarska očala (L) imajo širši, višji in globji okvir, ki se prilega večjim obrazom.

Manjša smučarska očala (S) pa imajo ožji, krajši in bolj plitki okvir. Prilegajo se otrokom in mladini, ter odraslim z manjšimi obrazi.