Brezplačna poštnina   |   30-dnevno vračilo

CARRERA

Podjetje Carrera, ki ga je leta 1956 ustanovil avstrijski strokovnjak za športna očala, je svojo pot začelo kot blagovna znamka, ki je ponujala sončna očala za (predvsem zimske) športe. Danes ima vse. Inovativne materiale (kot je njihova patentirana plastika Optyl), podporo slavnih uporabnikov, in kar je najpomembnejše, čudovite izdelke. Ne glede na to, če ste športni tip ali ne, Carrera ima prava očala za vas. Oglejte si sami.

KOLEKCIJA POMLAD/POLETJE 2019

Vsi poznamo podjetje Carrera kot ikono, legendo. V tej pomladanski/poletni sezoni so svoje visoko kakovostne, edinstvene izdelke še izboljšali in jih združili z najnovejšimi oblikovalskimi trendi. Če še niste lastniki očal Carrera, smo prepričani, da je zdaj pravi čas, da to postanete!


NAKUPUJTE ZDAJ

ZAKAJ CARRERA?

Estetika se sreča s funkcionalnostjo. Carrera uporablja svoje kultne elemente blagovne znamke, kot sta simbol »zastave« in njenih pet barvnih linij. Carrera ve, kdo so kot blagovna znamka, in to vam bodo tudi pokazali. Neverjetno nosljiva očala, izdelana iz kakovostnih materialov, združujejo s privlačnimi dizajni.
Izberite leče glede na določeno priložnost: od UV zaščite do polarizacije, sončna očala Carrera imajo možnost za vsako dejavnost. Prav tako so kot nalašč za vožnjo, seveda – blagovno znamko je prvotno navdihnila avtomobilska dirka z enakim imenom. Zaščitite svoje oči in hkrati ohranite neverjetno zanimiv videz.

Preizkusite kolekcijo Carrera #DRIVEYOURSTORY, zdaj z enako neverjetnim 15% popustom! Koda: CAR15

Iščete nova korekcijska očala? Preizkusite kolekcijo sončnih očal Carerra pomlad/poletje 2019.

Korekcijska očala Carrera

Se pripravljate na poletje? Preizkusite kolekcijo sončnih očal Carerra pomlad/poletje 2019.

Sončna očala Carrera

Pomerite si vaša najljubša očala s pomočjo vaše spletne kamere!

Carrera – virtualno pomerjanje

ZAKAJ EYERIM

POOBLAŠČENI PREPRODAJALEC

30-DNEVNO VRAČILO

VEČ KOT 80 ZNAMK

BREZPLAČNA POŠTNINA